If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
се пак стойности от 10-11 сам виждал само на първа и незагрят двигател..
Иначе от това което си написал е по-добре да се движим в селото пеш , а пък с колело - нямам думи. Жалко...
Мойта е бензин.
Alfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex
Здравейте колеги моята алфа нещо и става показва ми среден разход 12.6 градско и нещо не ми харесва тежък крак имам ама пак не е възможно толкова да гори какво мога да направя по въпроса ?? благодаря предварително
Ако е 2,4 и постоянно я ръчкаш на 4000 об..че и нагоре..може и да може.Но честно казано,не си го представям това градско каране...
Пуснете и един кабел..все ще покаже нещо.
Ако е 2,4 и постоянно я ръчкаш на 4000 об..че и нагоре..може и да може.Но честно казано,не си го представям това градско каране...
Пуснете и един кабел..все ще покаже нещо.
ПС....то пък темата е за 1.9 сори.
Ем до колкото разбирам на колегата колата е 1.9 Jtd .....
Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Моята белисима квото и да я правя в София градско си държи на 9 (при натоварен трафик в час пик). Извънградско при нормално каране в диапазона 100-140 дава 5-6. Лакомия си е тази италианка
А бе и моето диване от подписа гори към 10-11 на 100 градско, ама ми е прецакан термостата и от 60-65 градуса не вдига повече ако не я ръчкам мъжката... ! За извънградско от около 5,5 до към 7,5 на 100 със съотвено нормално и ненормално каране!!
А бе и моето диване от подписа гори към 10-11 на 100 градско, ама ми е прецакан термостата и от 60-65 градуса не вдига повече ако не я ръчкам мъжката... ! За извънградско от около 5,5 до към 7,5 на 100 със съотвено нормално и ненормално каране!!
Прави термостата за да ти е по топло са и мотора да си работи в нормална работна температура
Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Моята в града преди гореше 8-8.5/100. В момента съм малко под 10/100... и се чудя толкова ли развалиха горивата последно време.
Извън града - 5 при нормално каране около 100
Comment